Schouten Interieurwerk Alkmaar

locatie Alkmaar

Informatie

Schouten Interieurwerk is een betrokken specialistisch bedrijf dat zijn wortels heeft in de woninginrichting en binnenhuisarchitectuur. Het bedrijf bestaat al vele jaren en werkt voor zowel interieurzaken, architecten, als ook voor particuliere opdrachtgevers. Door een samenwerking aan te gaan met Herman Meijer kan Schouten Interieurwerk nu nog beter maatwerk leveren.

Na jarenlang de Albed producten te hebben geplaatst voor meerdere woonwinkels en binnenhuisarchitecten is het dealerschap voor Schouten Interieurwerk een logische volgende stap. Advies, verkoop en montage in een hand.

Dankzij de aanwezige kennis en vakmanschap is Schouten Interieurwerk in staat om de vele mogelijkheden van de Albed producten met U door te nemen en ze volledig tot hun recht te laten komen. Maatwerk is mogelijk door het bijvoorbeeld te combineren met door ons te bouwen kasten of wanden.

Graag maken wij een afspraak met u om in onze werkplaats/showroom de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is een afspraak bij U thuis ook mogelijk.

Tel nr: Joost Schouten: 06 45742047 / Herman Meijer: 06 51062266

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
VrijdagOp afspraak
ZaterdagOp afspraak
ZondagOp afspraak

Contact

Bezoekadres

Corfstraat 16 1814 HW Alkmaar

Tel:   06 45742047
www.schouteninterieurwerk.nl