Joost Laan Woonstudio Purmerend

locatie Purmerend

Informatie

Joost Laan Woonstudio, eindeloos inspiratie voor uw interieur, met advies op maat.

In het prachtige pand aan de Weerwal 21-22, dat dateert uit de 17e eeuw treft men een uiteenlopende collectie meubelen, karpetten en verlichting op het gebied van modern design.

Het succes van de Woonstudio is te wijten aan meerdere factoren. Zo zorgt de persoonlijke benadering van het team er voor dat klanten van het eerste uur nog altijd terugkomen naar de studio in het hart van Purmerend. Wij kijken altijd naar de mens achter de klant .Wij vinden het geweldig om mensen te adviseren en te begeleiden door het aanbod. En zijn pas tevreden wanneer een klant een product of compleet interieur heeft gevonden dat perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid.

Het persoonlijke advies vertaalt zich ook naar een interieurontwerp. Afhankelijk van de wens van de klant is er in het ontwerp ook een kleurengamma, verlichtingsplan en elektriciteitsplan opgenomen. Indien gewenst worden er verbouwingen bij de klant thuis begeleid. Wij werken nauw samen met diverse vakkundige aannemers en kunnen op deze wijze een verbouwing in een strak schema voltooien.

Van een vloer tot een muur, van een keuken tot een woonkamer. Mensen die op zoek zijn naar een mooi, duurzaam en compleet interieur zijn bij Joost Laan Woonstudio aan het juiste adres. Het deskundige team neemt met niets anders genoegen dan de beste kwaliteit.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 18.00
Woensdag10.00 - 18.00
Donderdag10.00 - 18.00
Vrijdag10.00 - 18.00
Zaterdag09.30 - 17.00
ZondagGesloten

Contact

Bezoekadres

Weerwal 21-22 1441 AL Purmerend

Tel:   0299 422053
www.joostlaanwoonstudio.nl