HG Woonidee Wijchen

locatie Wijchen

Informatie

HG Woonidee: uw woninginrichter met de X-factor

Een geheel of gedeeltelijk interieur kiezen is een kwestie van samenspel. Allereerst in dialoog met de mensen die er iedere dag van willen genieten. En daarna in de creatieve sessie met de ontwerper. Steeds met een wisselwerking naar u die met een vinger aan de pols blijft aangeven of het HG Woonidee-voorstel goed voelt. Zo wordt uw wensdroom een nieuwe werkelijkheid die past bij de lifestyle die u wilt creëren.

HG Woonidee werkt met kasten systeem GERO op maat. Die zich onderscheidt door een vernieuwd stylisme en fijnzinnigheid. Oog voor detail en ruimtelijkheid. Kenmerken die u ook in de werkstijl van HG Woonidee zult ontdekken. Want in het plan waarin uw wensen en de HG woonidee adviezen vertaald worden naar een voor u op maat gemaakte kast, ontdekt u een veredeling in oplossingen. Het resultaat van eenvoud in vormgeving en een doordachte materiaalkeuze afgestemd op uw beleving.

Of uw hart nu uitgaat naar een trendbepalende benadering in uitvoering, dan wel een meer eigentijds klassieke sfeer, met de eigentijdse ontwerpen van HG woonidee wordt uw persoonlijke visie professioneel geconcretiseerd. En dat met alle aandacht die past bij dit niveau. Wij heten uw van harte welkom in onze showroom.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 17.30
Woensdag10.00 - 17.30
Donderdag10.00 - 17.30
Vrijdag10.00 - 17.30
Zaterdag10.00 - 17.00
ZondagGesloten

Contact

Bezoekadres

Edisonstraat 4 6604 BV Wijchen

Tel:   024 6419919
www.hgwoonidee.nl